Werkgroep

Kinderclub

Elke morgen wordt er met een groep zeer enthousiaste kinderen (tot ±12 jr.) van de campinggasten op een creatieve manier iets gedaan: lezen uit de kinderbijbel, (bijbel)verhalen vertellen, liedjes zingen, muziek maken en er worden naar aanleiding van het bijbel gedeelte werkjes gemaakt.

Op deze manier wordt er aan de kinderen verteld wie Jezus is en wat een bijbel is.

Jongerenwerk

Het jongerenwerk is bedoeld voor jongeren vanaf ±13 jaar.

Naast de grote ‘witte tent’ staat een aparte tent. ’s Morgens komen hier de jongeren bij elkaar onder leiding van de mensen van het jongerenwerk. De ene dag discussiëren we met elkaar over allerlei onderwerpen (o.a. geloof,samenleving, bidden), de andere dag praten we na tijdens de ‘brunch’ van 11 uur, doen we een spel, drama of een interview.

Op deze manier leren we elkaar beter kennen en leggen we een basis om de rest van de week met de gasten door te praten en met elkaar om te gaan.

Chill & Chat

Chill & Chat is een programma voor de jeugd van 16 en ouder. Samen met deze jongeren proberen wij in gesprek te gaan over het geloof. Wij proberen deze gespreken op een rustige en persoonlijke manier aan te gaan, om zo ook de band tussen de Beerzeleden en gasten te versterken,

 In de weken hebben wij zowel een avondprogramma als een ochtendprogramma. In de avonden willen wij op een relaxte manier met de jongeren spreken over onderwerpen die in het gesprek naar voren komen en in de ochtenden willen wij serieuze gespreken hebben met de jongeren over verschillende gelovige onderwerpen.

Volwassenenwerk

Sinds 2011 hebben we ons ook meer op volwassen gericht. om samen met hen in gesprek te zijn onder het genot van een lekker bakje of de high tea. Door te klaverjassen en krat-stapelen. samen bezig te zijn om elkaar te leren kennen en iets voor elkaar te kunnen betekenen.

Volwassenwerk: potten aan het bakken met een echte pottenbakker!

Recra

Er wordt in zo’n week heel wat aan recreatie gedaan. We gaan met elkaar voetballen,volleyballen, er worden vlotten gebouwd op de Vecht, speurtochten gehouden en alleswat je nog meer kunt verzinnen op recra-gebied. En reken maar dat dit gebeurd!!!!!

Dit is een fijne manier om ontspannen met elkaar contact te maken, zowel voor de gasten als voor de teamleden.

Thema

Per week worden er op dinsdagen donderdagavond 2 thema avonden gehouden. Het vantevoren vastgestelde thema wordt aangekondigd op een bord bij de ingang. Gasten die deze avond komen, weten dat er een gesprek is met de teamleden over het thema en dat er dus flink met elkaar wordt gediscussieerd over het geloof. Zo kunnen wij de blijdschap van ons geloof proberen over te brengen op de gasten.

Zondagavondzang

Gedurende de weken is er elke zondag een zondagavondzang.
Hier komt een band om allemaal leuke opwekkingsliederen te zingen. Vaak zijn de teksten aangepast op het thema. Bovendien wordt er op eenvoudige manier een kort stukje verteld/uitgebeeld/etc.
Bij deze zondagavondzang zijn niet alleen gasten en leden uitgenodigd. Ook alle gemeenteleden van de omliggende gemeentes zijn van harte welkom!
Dit is een mooie gelegenheid voor de gasten en leden om te laten zien en te vertellen wat er allemaal gebeurt bij dit project. Ook voor de gemeentes is goed om eens te kijken welk werk hier verricht wordt.

Kom jij ook? neem gezellig je vrienden/familie/buren/partner mee!

Aftellen

Project Beerze 2023 begint over dagen

Dagelijks Woord

Wij vragen u, broeders en zusters, diegenen onder u te erkennen die zich op gezag van de Heer ervoor inzetten u te leiden en terecht te wijzen. U moet hun om hun werk veel liefde en respect betonen. Leef in vrede met elkaar. -- 1 Tessalonicenzen 5:12-13