Beerze Blogs

Blog nummer 12 met als titel: God = Heilig (2). Welkom bij het lezen van deze blog. Deze blog is bedoeld voor de campinggasten van Project Beerze. Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen- en overdenking kan zorgen.
Blog nummer 11 met als titel: God is heilig? Welkom bij het lezen van deze blog. Deze blog is bedoeld voor de campinggasten van Project Beerze. Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen- en overdenking kan zorgen.
Blog nummer 10 met als titel: Wat is waarheid? Welkom bij het lezen van deze blog. Deze blog is bedoeld voor de campinggasten van Project Beerze. Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen en overdenking kan zorgen.
Blog 9 met als titel: Alles heeft Zijn tijd! Doel is hierbij om campinggasten buiten het zomerseizoen te ondersteunen! Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen en overdenking kan zorgen.
Blog 8 met als titel: Verlangen naar een wonderteken! Doel is hierbij om campinggasten buiten het zomerseizoen te ondersteunen! Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen en overdenking kan zorgen.
Blog 7 met als titel: Eenzaamheid. Doel is hierbij om campinggasten buiten het zomerseizoen te ondersteunen! Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen en overdenking kan zorgen.
Blog 6 met als titel: Pasen 2021. Doel is hierbij om campinggasten buiten het zomerseizoen te ondersteunen! Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen en overdenking kan zorgen.
Blog 5 met als titel: Waken over je hart! Dit is de eerste blog die gepost is in 2021 op www.projectbeerze.nl. Doel is hierbij om campinggasten buiten het zomerseizoen te ondersteunen! Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen en overdenking kan zorgen.
Blog 4 met als titel: Kerst 2020! Deze blog die deze keer geen gedicht is, wil Het Wonder van Kerst onder de aandacht te brengen. Doel is hierbij om campinggasten buiten het zomerseizoen te ondersteunen! Onze (Erik en Wietze`s) hoop is echter dat het voor een ieder die dit leest tot nut, zegen en overdenking kan zorgen.
Blog 3 met als titel: Advent. Deze blog die eigenlijk een gedicht is; gaat in op wat advent is, en wat we met kerst vieren/gedenken. Doel is hierbij om campinggasten buiten het zomerseizoen te ondersteunen!

Aftellen

Project Beerze 2023 begint over dagen

Dagelijks Woord

Aanvaard elkaar daarom ter ere van God, zoals Christus u heeft aanvaard. -- Romeinen 15:7